Ness
per en 17 Setembre 2014
597 Vistes

És una celebració pagana del foc. Se celebra entre la nit del 30 d'abril i la matinada de l'1 de maig. També és conegut com la Nit de les Bruixes.

És abastament conegut a tota Europa Septentrional i va esdevenir en el segle XIX una font d'inspiració literària i musical com el cas que us presento.

Mendelssohn va compondre un Oratori dramàtic, per a Orquestra, coral i solistes. Ell es va inspirar amb un text de Goethe.

Us la presento amb versió de l'Oquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt i el seu nou director, Andrés Orozco-Estrada.

[https://www.youtube.com/watch?v=RkH7hUVSDfQ]

No us puc dir gran cosa perquè no la coneixia però pel tarannà orquestral  ja és d'una època prou avançada i d'una música prou assentada  de Mendelssohn. Op. 60 (1830).

 

 

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
no l´havia sentit mai,senzillament impressionant. Moltes gràcies. Ja dibuixaré Mendelssohn,en tinc uns quants de fets,m´ha donat per dibuixar músics...coses de l´edat...
17 Setembre 2014
Ness
cal dibuixar allò que escoltes. La música és com estar enamorat. Si no surten les notes, almenys tens els llapis o les paraules.
17 Setembre 2014
miquel pubill
molt bé,gràcies pel consell
17 Setembre 2014