Ness
per en 26 Març 2013
618 Vistes

Aneu a escoltar Sir John Eliot Gardiner a l'Auditori aquest vespre. Fa la Missa en Si menor de Bach. Una obra magnífica segons Gardiner. Una missa que la va anar fent durant tota la vida. És com  una biografia del compositor.

Acompanyat pels Solistes Barrocs Anglesos i el Cor Monteverdi. Instruments originals -diapasó més baix típic dels que ho volen fer bé- i a més, una direcció acurada. Per Gardiner és la primera vegada que trepitja l'Auditori. D'ell hi ha una gravació boníssima del Rèquiem de Mozart dels anys 90 al Palau de la Música Catalana.

TV3 n'ha parlat relativament poc.

És més important el soroll del rock i pedra amb decibels espectaculars que la Bona Música de Bach i la batuta millor del món, segons els crítics de TV3.

Això sí. Car, de 28 a 90 €.

Qui s'ho pugui permetre... que hi vaig i m'ho expliqui.

http://www.auditori.cat/ct/programacio/fitxa_sessions.aspx?idconcert=2573&title=L%27Auditori+SIR+JOHN+ELIOT+GARDINER+%26+THE+MONTEVERDI+CHOIR+AND+ENGLISH+BAROQUE+SOLOISTS+&description=SIR+JOHN+ELIOT+GARDINER+%26+THE+MONTEVERDI+CHOIR+AND+ENGLISH+BAROQUE+SOLOISTS+a+L%C2%B4Auditori&keywords=AUDITORI%2c+BARCELONA%2c+MAR%C3%87%2c+SIR+JOHN+ELIOT+GARDINER+%26+THE++MONTEVERDI+CHOIR+AND+ENGLISH+BAROQUE+SOLOISTS%2c+BACH%2c+GRANS+OBRES+CORALS%2c+M%C3%9ASICA+ANTIGA&;

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
amb aquest pas també és aplicable a Catalunya
5 d'Abril 2013
Ness
ok
5 d'Abril 2013
Ness
i tant.
5 d'Abril 2013
Ness
crec que una associació de músics van fer un acte de solidaritat per recordar el mal que feien les retallades a la Cultura amb Majúscula
5 d'Abril 2013