login
Inicia sessió

register
Registra't

Senzillament, Música

SID TERRA LEUIS...

Desconec si més enllà de la Vida on totes les religions en diuen Cel és tan bonic com diuen, però en cas que fos així m'agradria ser-hi per acompletar els meus buits musicals que tant em costen en aquesta vida. Que en una vida paral·lela i Perfecta, pugui escoltar la Música dels Déus i poder pertànyer a l'elit que NO s'hauria de morir MAI, els ESSERS IMMORTALS.

Aquest cap de setmana ens ha deixat Harnoncourt. Tota una vida d'aquest món investigant com hauria de sonar la Música dels Genis com Mozart, Beethoven, Haydn, etc. Que bonic seria compartir saviesa amb ell en un lloc tan feliç. Quan estudiva i escotlava música arreu, sempre sabia quan ell dirigia. També, val a dir, no hi havien tants directors com ara a l'hora de descobrir-los. Abans, no fallaves. Hogwoog, Gardiner o Harnoncourt. No tenies escapatòria. I ho encertava!

Ara es reunirà amb els Grans i rebrà tota mena de crítiques, positves i negatives. Tornarà a tocar la viola de gamba o el violoncel, les obres de Bach. Dirigirà amb els músics d'aquella època la música somniada. I a mi m'agradaria ser-hi per agombolar-me amb la seva única manera de ser i dirigir.

SID TERRA LEUIS. QUE LA TERRA ET SIGUI LLEU, HARNONCOURT, IMMORTAL.

Comentaris (2)09-03-2016 15:38:16DIRECTORS

free_nationsfree_nations blog, 09-03-2016 23:01:45

Música immortal

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 12-03-2016 18:06:24

cert

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: