Ness
per en 8 Març 2013
890 Vistes

Us vull presentar una combinació de gala.

I crec que és la millor en molts aspectes interpretatius.

Fa uns quants mesos o potser menys, us presentava l'Alina Abragimova, en que ressaltava la seva brillantor com a executant -potser massa ràpida presentant la peça-, amb el concert per a violí de Mendelssohn però, veig que hi poden haver més matisos com la suavitat i la melodiositat en el fraseig, la tendresa...Parlo de Hilary Hahn. Aquesta noia ressalta amb Glazunoz, Korngold o Sibelius, tots ells compositors post-Romàntics però mai no l'havia escoltat/vist fent Mendelssohn, compositor del Romanticisme ple i, us puc assegurar que mentre escrivia no em podia concentrar. Sublim!

I per reblar el clau, Paavo Järvi dirigint. Aquí el director no hi pinta res. Només porta el compàs per si un músic es distreu. Res més. I us puc assegurar que l'èxit o fracàs d'un concert per a solista el director no en té la culpa, si n'hi ha alguna, l'hem de donar-li al solista.

[https://www.youtube.com/watch?v=nO_aRIXXXpE&list=PLEGKOC7mvop8pbcgg3nw_CbTWDcZ6UF0O]

[https://www.youtube.com/watch?v=A6FysF212xw&list=PLEGKOC7mvop8pbcgg3nw_CbTWDcZ6UF0O]

[https://www.youtube.com/watch?v=hw_vBdMBWCI&list=PLEGKOC7mvop8pbcgg3nw_CbTWDcZ6UF0O]

Paavo Järvi i Hilary Hahn amb l'Orquestra Simfònica de Frankurt.

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
la noia sembla molt bona... té molta sensibilitat. Utilitza una manera particular en cada compositor. res ho fa en sèrie com d'altres que he sentit. Com l'Alina: El duet de Bottesini per a violí i contrabaix i el concert de Mendelssohn no hi ha gaire diferència. Vaig descobrir el vídeo al perfil de.... Veure més
8 Març 2013