Ness
per en 23 d'Abril 2013
1,007 Vistes

Us el vaig fer escoltar amb Txaikovski i avui amb un Beethoven bastant clàssic, un Beethoven de sonata per a violí i piano que si us haig de dir la veritat, no l'havia escoltada mai.

Ahir em vaig submergir amb el de Txaikovski que feia anys que no havia escoltat. Sempre me'n cansava, no sé... però aquest noi de 45 anys me l'ha fet descobrir de nou.  I vaig veure al mur de notícies que en Paavo Järvi el porta a París els dies 24 i 25 d'abril a fer el concert de Sibelius. Ja m'agradaria ser-hi perquè és un intèrpret que res no ho toca igual. Cada obra li exigeix una manera diferent. No com la vedette Janine Jansen...que tothom diu que en sap tant...potser de fer teatre...

Us vull presentar una sonata de Beethoven, molt clàssica perquè no tot són Primaveres ni Kreutzers.... també en té de simples com aquestes però això no vol dir fàcils. Beethoven mai és sinònim de fàcil.

Ja em direu vosaltres mateixos. Aquesta és la meva Rosa.

[https://www.youtube.com/watch?v=_pjVzqy9X4U]

[https://www.youtube.com/watch?v=7iUXXkFgU60]

[https://www.youtube.com/watch?v=wGRs5sJt_C4]

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
les notes no só oloroses. L'olor es marceix, la música resta a la memòria i és immortal!
23 d'Abril 2013
Modest
Bonica Rosa la que ens has regalaat, gracies ................Tèn volia fer arribar una com a regal i no vaig sapiguer ferla entrar, amb tindre de conformar amb ddesitjarte que haguis gaudit de un bon día.
23 d'Abril 2013