Ness
per en 4 Gener 2015
467 Vistes

El meu germà estava cercant una versió que li expliqués com interpretar unes notes del clavecí ja que tal com estan escrites en algunes partitures no són com haurien de sonar.

I  va trobar això.

Trobo que la seva versió de la "Siciliana" m'agrada més la seva, perquè és més àgil i els moviments de per si lents, són massa lents i això que ho fan 2 GRANS de la Música, holandesos. Leonhardt ja és mort i, si ell ho interpreta tal com hauria de ser, va a missa.

L'altre és Kuijken un especialista en música antiga. No sabia que fos violinista! Normalment fa de director. Jo li vaig descobrir una simfonia de Haydn "En nom del Senyor" que les seves semi cadences eren massa breus, poc accentuades mentre que Paavo Järvi s'hi entretenia més.

Després de fer un parèntesi de la vida i miracles dels músics, us deixo escoltar la sonata nº 4 de Bach, en do menor BWV 1017 , amb Kuijken i Leonhardt amb els seus instruments.

Per a mi és la millor sonata de Bach.

Amb el vídeo hi ha una extensa explicació per a músics de veritat...

[https://www.youtube.com/watch?v=yKTJ24EXs-U]

Bon any 2015

Publicat a: Música
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
ho dubto
13 Gener 2015
miquel pubill
doncs jo no ho dubto,la teva sensibilitat,et permet captar la música com segurament sentien els compositors. (no és fer la pilota,és cert)
13 Gener 2015
Ness
no sé... ara m'he posat vermella...
15 Gener 2015
miquel pubill
els teus escrits sobra la música,són molt bons.
15 Gener 2015