Ness
per en 25 Març 2013
619 Vistes

Aquest director és holandès.

Herreweghe està a la llista que vaig confeccionar del nostre catàleg de Música Clàssica, de disc de vinil que hi ha a casa.

Està especialitat en Música antiga i instruments originals però, quan convé, també dirigeix autors romàntics com per exemple Mendelssohn i el seu concert per a violí (el que us vaig posar amb l'Alina Abragimova, de solista).

Aquests dies, els de Pasqua, ens han fet creure que per "rebre" el que diuen que va venir hem d'escoltar una música especial. Èpoques de Passions i Processons -aquestes darreres protagonitzades per xarnegos, sobretot-.

Però com que la música és bona es pot escoltar avui i qualsevol moment de l'any. (El problema que jo ara no la puc gaudir perquè el meu germà se m'ha endut els auriculars...). Només ho faig perquè estigueu entretinguts.

Heu sentit/vist mai el Rèquiem de Mozart amb instruments originals? Sona diferent i fa gràcia veure que amb la seva arcaicacitat es podia fer bona música.

[https://www.youtube.com/watch?v=oozapwK3OiA]

Publicat a: Música
Ness
Oskar, no he entès ni una sola paraula... Mozart com gairebé tots els compositors, queden bé amb la seva llengua original. No valen traduccions
26 Març 2013
Ness
i Beethoven és molt Beethoven. El Mozart frívol no hi és pas al Rèquiem. És massa majestuós, solemne.
26 Març 2013
Ness
sí.
28 Març 2013